Verzending

Standaardverzendkosten zijn 8,95 euro. We verzenden met PostNL en DHL. Vanaf 250 euro is verzending gratis.

Afhalen in ons atelier op afspraak is ook mogelijk. Dit is gratis.

Na het plaatsen van een bestelling ontvang je binnen een uur de bevestiging per mail. Azur Natural Bodycare streeft er naar om je bestelling binnen 2-5 werkdagen te verzenden. Zodra je bestelling is verzonden ontvang je hier ook een bericht van. Bestellingen worden altijd met Track & Trace verzonden.

Bij de bestelnotities kunnen er speciale wensen vermeld worden. Heb je een bestelling bijvoorbeeld snel nodig? Dan kun je dat hier aangeven. Dan gaan we ons uiterste best voor je doen.

De plaats van levering is het adres dat de klant kenbaar heeft gemaakt in het bestelproces. Dit kan het factuuradres zijn, of een ander adres. Hiervoor is er een optie “Verzenden naar een ander adres” die aangevinkt kan worden.

Wanneer het om een bedrijfsadres gaat, dient de bedrijfsnaam te worden vermeld in het adresveld. Wanneer we een bestelling verzenden naar een bedrijfsadres zonder de bedrijfsnaam op het verzendetiket kan het pakket retour worden gestuurd. Wanneer we het pakket nogmaals opsturen om deze reden zijn de verzendkosten voor de klant.

Azur Natural Bodycare is niet aansprakelijk voor beschadiging of zoekraken tijdens het leveren door de bezorgdienst. Wel doet Azur Natural Bodycare er alles aan om een gepaste oplossing te zoeken.